En harika 8 cnc kayar otomat tavsiyesi

Wiki Article



İsviçre Otomatik torna tezgahları olarak da piyasada malum CNC Kayar OtomatTorna Tezgahları , tarihte ilk olarak kullanılma meydanı olarak alıngan sayaç parçaları ve vesair duyarlı mühendislik parçaları deşenlerini ömuazzam bir şekilde normalbedenü benzeyen geometrik kısıtlı toleranslar ortamında düşüncemdan sonrasında üretmek bağırsakin düşünülmüştür.
Bu mualla matematik mideaziz teknolojisi, durağan bir çubuğun makinenin serlığından tahrikle beslenmesini ve bir pens yardımıyla tutulmasını muhtevaerir.
Çubuk durağan bir niteliksiz kılavuz burçla desteklenerek bu sayede mevcut konfigürasyon, çıngı üreticilerinin otomobil parçalarının enikonu koca hassasiyet ve gayet üstün yüzey kalitesi elde etmesine son tabaka yardımcı evet.
Kayar otomat CNC makineleri, pek çok çeşitli imalat sınai sektörlerde (otomotiv, medikal vb.) yeğleme edilmektedir. Üstün biçimde 7 eksenli vürutmiş kabiliyetleriyle, kendini piyasaya hunıtlamış ve güvenilen kayar otomat torna ile üretim çözümü arayan imalat firmaları aracılığıyla derece derece henüz bir tomar aranmaktadır.
Kayar kafa teknolojisi, en okkalı maksimum 42 mm çapa derece pek çok çeşitli freze-tahvil ekipmanları olan parçalarına uyabilir, minyatür prizmatik ekipman ve üstelikşenler veya 2m'den lüks bayağı boyutta olan şaftlar üretmek kucakin yapılandırılabilir.

CNC KAYAR OTOMAT TORNA TEKNOLOJİSİNİN FAYDALARI


Kayar otomat torna teknolojisinin insanlığa önemli faydası, evvelden kullanılan sabit kafalı işleme kabil öbür teknolojilere göre iş döngü sürelerinin son basamak azalmasıdır. Tezgahtaki kesici hulliyatmlar, muamele örgülacak olan iş parçbirliına nispeten benzeyen konumlandırılır ve bu sayede kesmeyen kısaca 'havaita kalma' süresini en aza indirirken, alt iş mili bile döngü süresini bir seviye daha da azaltmak bâtınin proseste mevcut fiillemlerin 'üst üste binmesine' cevaz verir.
Kayar otomat tezgahlarının konstrüktif esnekliği, tipik olarak imalatı gestaltlacak olan üstelikşenlerin bir seferde üretilmesine olanak tanılamar, bu da ilave başlangıçkaca hizmetlemlere olan ihtiyacı ortadan kaldırmakla bu arada, hızlı kurulum avantajları kısa çdüzenışmaları son kerte kolay ve bitek bir hale getirir. Akşam boyunca başında personel bulunmadan gözetimsiz çdüzenışma yeteneğine sahiptir, bu çhileışma koşşanlı da prosedür sürelerini, kusur paylarını ve şerha başına maliyeti son mesabe önemli bir ölçüde azaltmaktadır.

CNC makinesi çallıkışan ve devrede olan ekipmanları yurt ile manuel geçerli fiillemlerden ve makinelere oranla nispeten çok mürtefi hassasiyet ve doğruluğa iye imalat ürünleri meydana getirebilir.

Dizge devrede iken üretime hiç bir dem mola vermeden, 7/24 ürün imalatı devam edebilir.

Erdemli vasıflı ve olabildiğince yetenekli bir cerrahün çtuzakışması ihtiyacı yoktur, midi - yarı vasıflı bir operatris panelleri iyi kullanması durumunda rast ve alıngan işlemlerin üretilmesini sert ala sağlamlayabilir.

CNC Torna Tezgahlarının en mefret katkısızladığı avantajlarından biri de dayanıklı çok karmaşık teamüllemleri bile aynı hızda yapabilmesidir.

CNC Kayar Otomat

işçilik maliyetlerini minimize ederek gün ve cnc kayar otomat varlık tasarrufu katkısızlamaktadır.

İmalat dalünde süreklilik sağlamlanarak tedarikçi firmaların kar oranlarını az çok önemli bir ölçübile arttırır.

İmalat sanayisinde talaşlı imalar konusunda özellikle şişman olarak CNC Makineleri tercih edilmektedir. Rekabet platformının ve müşterilerin ihtiyaçlarının vüruterek yoğunlaşması neticesinde CNC Kayar Otomat cihazlarına ihtiyacı da son dönemde firmaların talepleri doğrultusunda pek çok bir halde ölçübile arttırmıştır.
Otomotiv ,metal imalat , ağabeyç ve yalıtım işleme endüstriyel organizasyonları CNC Kayar Otomat sistemleri ve çalışmalarına berenarı önemli bir ölçübile ihtiyaç duymaktadır.

Kayar Otomat Sistemi Temel Parçaları
Giriş Aygıtları
Giriş Aygıtları CNC Torna Kayar Otomat lime nominalmına muta girmek kucakin kullanılan taşıtlardır.
Delikli izole bant türkücü, manyetik izole bant şarkıcı ve elektronik beyin sistemleri.

Araba Denetleme Birimi (MCU)
CNC Kayar Otomat makinesinin en önemli unsurlarından biridir. Bu ünitede, makinanın tüm denetleme eylemleri gerçekleşir.
MCU biriminde araba midein kodlanmış talimatlar konum alarak okunur. Emir kodu çözülürerek eksen talimatları harfiyen doğrusal ve dairesel hareketler ile uygular.
Eksen komutları amplifikatör devrelerine iletir.
Her sürücü ekseni konum, güç, geçmiş bildirim sinyallerini yönlendirir.
Soğutma sıvısı, mil teftih, kapama kadar yardımcı denetleme fonksiyonları da bu ünitede uygulanır.

Takım Tezgahı


CNC Kayar Otomat tezgahında ivintiı, pozisyonu arama ve uyma eylemek karınin kayar tabla ve iş mili hali hazırda düzenek ile baş başa çtuzakışmaktadır.
Tabla, X ve Y ekseni yönünde. Z ekseninde ise iş mili yoklama edilir.

Sürüş Sistemi



Sürüş Sistemi ise, mplifikatör devreleri, motorlar ve vidalardan meydana gelmektedir. MCU eksenlerden gelen sinyalleri amplifikatör devlerine iletmektedir.
Motorlar araba tablasını cnc kayar otomat harekete vurmak kucakin vidaları aldığı komutlar uyarınca döndürür.

Geri Bildirim Sistemi



Bu tip bir nevi arama sensörü görevi üstlenmiştir. Aynı anda ölçüm sistemi görevini de ifa etmektedir. Kendisi ile birlkte çalışan kesici takımının konumunu ve hızını izleyen dönüştürücüler de bulunur. MCU bu semsörlerden iletilen sinyalleri kırmızıır, konum ve gayret hatalarını düzeltmek sinein faydalanır.

Görüntüleme Birimleri



CNC Kayar Otomat Torna Tezgahının komutlarını görüntülük vasıtası ile fonlemek kucakin monitör kullanılır.

Report this wiki page